Skip to content
nowe logo

Gdy jedzenie szkodzi

tel. 606 921 907

  • Blog
    • Baza wiedzy
    • Układ immunologiczny
    • Celiakia
    • Nieceliakalna nadwrażliwość na gluten
    • Choroby autoimmunologiczne
    • Dieta bezglutenowa
    • Tarczyca
    • Różne
    • Książki
  • Zacznij tutaj
  • Konsultacje online
  • Sklep
  • Kontakt
  • Menu

Koszyk

Twój koszyk aktualnie jest pusty.

Wróć do sklepu

[instagram-feed]

Ostatnie wpisy

  • Objawy i rozpoznawanie nietolerancji histaminy
  • Osteoporoza związana z celiakią
  • Zaburzenia neurologiczne w chorobach zależnych od glutenu
  • Hipermobilność stawów, zespół posturalnej tachykardii ortostatycznej i przewód pokarmowy
  • Co to jest odporność? Podstawy funkcjonowania układu immunologicznego

Archiwum wpisów

Szukaj

Jestem lekarzem, który od 20 lat obserwuje rosnącą epidemię chorób przewlekłych, których ofiarami padają także młodzi ludzie.

Jestem mamą i żoną, która zarządza domową kuchnią, a każdą wolną chwilę poświęca na naukę i czytanie. Nie jest łatwo pogodzić te role, tym bardziej że z powodów zdrowotnych jemy bezglutenowo. I zdrowo.

Odnalezienie zależności między zdrowiem a jedzeniem zajęło mi całe lata. Był to czas poświęcony poszukiwaniu informacji często spoza podręczników, nawiązywaniu kontaktów z innymi chorymi lub specjalistami na świecie, wreszcie nauka przyrządzania posiłków od podstaw. Dziś już wpływ odżywiania na rozwój niektórych chorób nie jest dla mnie tajemnicą.

Dlatego dzielę się swoją wiedzą z Tobą, abyś także poznała mechanizmy powstawania chorób dietozależnych i została ekspertem w dziedzinie swojego zdrowia.

więcej przeczytasz tutaj


Szukaj wpisów zawierających hasła

alergia autoprzeciwciała badania badania genetyczne bariera jelitowa bariera krew- mózg celiakia choroba Hashimoto choroby choroby autoimmunologiczne cukrzyca depresja dieta bezglutenowa enteropatia fibromialgia FODMAP histamina IBS jelito nieszczelne książki leczenie leptyna melatonina miażdżyca mikrobiota mikroelementy mikroflora morfologia krwi nadwrażliwość na gluten nietolerancja laktozy nietolerancja pokarmowa nowotwory objawy alarmowe odporność otyłość PCOS prolaktyna sibo skóra tarczyca toksyny trawienie układ odpornościowy wątroba zdrowe odżywianie
certyfikat lekarz przyjazny chorym na celiakię

Moje konto

Regulamin sklepu internetowego

Regulamin newslettera

Moją intencją jest dzielenie się wiedzą wynikającą z własnych poszukiwań i doświadczeń. Treści zawarte na stronie mają charakter informacyjny, nie stanowią porady medycznej i nie zastąpią specjalistycznej konsultacji z lekarzem lub dietetykiem. Nie biorę odpowiedzialności za skutki decyzji podejmowanych samodzielnie.

Gdy jedzenie szkodzi © 2023Polityka prywatności i plików cookies
A SiteOrigin Theme
Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.
Gdy jedzenie szkodzi
Zarządzaj zgodami plików cookie
Aby zapewnić jak najlepsze wrażenia, korzystamy z technologii, takich jak pliki cookie, do przechowywania i/lub uzyskiwania dostępu do informacji o urządzeniu. Zgoda na te technologie pozwoli nam przetwarzać dane, takie jak zachowanie podczas przeglądania lub unikalne identyfikatory na tej stronie. Brak wyrażenia zgody lub wycofanie zgody może niekorzystnie wpłynąć na niektóre cechy i funkcje.
Funkcjonalne Zawsze aktywne
Przechowywanie lub dostęp do danych technicznych jest ściśle konieczny do uzasadnionego celu umożliwienia korzystania z konkretnej usługi wyraźnie żądanej przez subskrybenta lub użytkownika, lub wyłącznie w celu przeprowadzenia transmisji komunikatu przez sieć łączności elektronicznej.
Preferencje
Przechowywanie lub dostęp techniczny jest niezbędny do uzasadnionego celu przechowywania preferencji, o które nie prosi subskrybent lub użytkownik.
Statystyka
Przechowywanie techniczne lub dostęp, który jest używany wyłącznie do celów statystycznych. Przechowywanie techniczne lub dostęp, który jest używany wyłącznie do anonimowych celów statystycznych. Bez wezwania do sądu, dobrowolnego podporządkowania się dostawcy usług internetowych lub dodatkowych zapisów od strony trzeciej, informacje przechowywane lub pobierane wyłącznie w tym celu zwykle nie mogą być wykorzystywane do identyfikacji użytkownika.
Marketing
Przechowywanie lub dostęp techniczny jest wymagany do tworzenia profili użytkowników w celu wysyłania reklam lub śledzenia użytkownika na stronie internetowej lub na kilku stronach internetowych w podobnych celach marketingowych.
Zarządzaj opcjami Zarządzaj serwisami Zarządzaj dostawcami Przeczytaj więcej o tych celach
Zobacz preferencje
{title} {title} {title}
Promocja zakończy się za: